(dissabte 26/11/11)
Llàstima que no pugueu dinar ací si no sou amiguets del Rafa i la Pili. Quin nivell!
Comencem amb uns aperitius i una xarradeta:
- Llesca de pa amb tomata i sardina fumada.
- Embotit d'ous de salmó, de llissa capplà ("mújol"), bacallà...
- Ous de guatla sobre botifarra i pimentó del piquillo (sublim)
- Mini hamburgueses de sépia sobre llesca de pa i salsa (exquisides)
I ja, palabras mayores, a taula:
- Calamar arrebossat i mollets fregits
- Polp a la gallega (amb oli Masia de l'Altet)
- Fideus amb bolets i foie (ben escarotats cap amunt; fan perdre els sentits)
- Taula de formatges i codonyat casolà (mai de la vida tastareu un codonyat com aquest, amb quin amor està fet!)
- Catxaps (per gentilesa d'Amparo i Diego), un dolç típic de Paterna fet de pasta fullada i farcit amb una crema de recepta secreta. Diuen que es feren a la boda del tio Catxapot per primera vegada, i per això el nom. Quan nosaltres els descobrírem, JJ feia la mili a Paterna, i eren bastant més grans, però això és una altra història.
Forn Nuestra Señora Del Rosario, Metge Ballester 3, Paterna
- Pa del forn de Sant Bartolomé, carrer del Duc de Calàbria, 14, Russafa.
Vi blanc: Verderón 2007 - Sauvignon blanc - DO Utiel Requena
Vi negre: Calvario 2004
Finca Allende (Briones) D.O.Ca Rioja
Tempranillo, garnatxa, graciano
Criança 14 mesos
Vi dolç: Icewine Vidal inniskillin 2006
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada