divendres, 14 de gener de 2011

El follet dels bolets

Açò de viure a Russafa és una perdició: eixim a fer un passeget i acabem comprant unes cosetes en Bueno para comer i sopant en un restaurant a la porta del qual veiem una caixeta amb bolets frescs variadets, o eren sirenes? Com que, de veritat, la intenció era passejar, isc de casa sense bossa, sense mòbil... de manera que avui no hi haurà fotos.

AUGUSTO. Ristorante italiano (Pere III el Gran,10. Russafa. 963734107)
IV Jornades gastronòmiques de bolets. Menú 20 €
- Crema de benvinguda amb bolets del bosc
- Pasta fullada farcida de pie azul / Pimpinella morada i gorgonzola
- Carpaccio de fals cep amb ruca i parmesà
- Pastís de bolets amb foie i confitura de flor
- Boletes cruixents d'arròs amb bolets
- Ensalada de bolets
- Pasta fil·lo farcida de rossinyols amb puré de safanòria, de pésols i de cigrons
- Pasta fresca farcida de cérvol amb pimpinelles
- Farcellets amb trompetes
- Cucurutxo de xocolate amb gelat de cep


PAGODELVICARIO PENTA 2006. El nom, diuen, fa referència als 5 mesos de criança en bóta, a les 5 varietats de raïm (48% tempranillo, 30% cabernet sauvignon, 10% merlot, 10% sirà i 2 % petit verdot) i als 5 sentits amb què l'hem de gaudir.
Fruita roja madura, un poc balsàmic, torrats (fusta poc integrada). 14€ (en botiga, 7€)
Cobren 5 € en concepte d'antipasto. Deu ser el pa, que són unes coquetes molles amb herbes. I 2€ de l'aigua. TOTAL: 61€ / 2 persones
Qualitat i presentació correctes. Molt bona relació preu-qualitat, potser jo preferiria menys quantitat i un puntet més d'originalitat i variació.