Restaurant El Carro (Héroes del Tollo, 21 - Utiel - 962 171 131)
Som 9 i ens asseiem en una taula redona en la bodegueta que hi ha al soterrani envoltats de vinets de la terra i d'altres. El que no sabem és que fa una cava de cigars allà.
Entrants per a compartir:
- Foie d’ànec amb compota de mandarina (un poc massa fred)
- Calamarsons amb allets tendres
- Lleterola de corder amb bolets (fantàstica)
Plats:
Tots triem carn: Entrecot / Cèrvol / Senglar / Pollastre de corral (3) / Galta de ternera (3)
Postres:
- Mousse de xocolata
- Gelat d’oli d’oliva (molt original)
- Gelat de formatge Idiazábal amb regaléssia (poc cremós, però interessant)
- Pasta fullada amb poma
Vi:
- Quod Superius 2006 (bobal, cabernet, merlot, sirà) DO Utiel-Requena Bodegas Hispano-Suizas 33 € (Verema)
- Bassus Premium 2007 (bobal, cabernet, merlot, sirà i altres) DO Utiel-Requena Bodegas Hispano-Suizas 28,80 €
(s’assemblen bastant els dos quant al color picota, a la fruita madura, especiats, balsàmics, un poquet de fusta… però el segon ens agrada molt més que el primer)
- Commutatus 2002 Bobal DO Utiel-Requena (Ens convida l’amo, però val 74 €! En teoria hem de fer una crítica constructiva –vol dir positiva– del vi, però fa olor de carn passada, de bacallà... En Verema sí que els agrada). Es queda tot a les copes.
TOTAL 372,90 € (9 persones: 41,43€ p/p)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada