dissabte, 25 de desembre del 2010

Mercatbar

Joaquín Costa, 27 b - València
Que no reserven, ja és un inconvenient. Que la cervesa que han triat siga Cruzcampo, un altre. I que hages de discutir amb un senyor sobre si tu estaves davant o darrere... en fi, Dacosta és Dacosta i ens hi quedem.
Hi ha una carta àmplia, demanem diverses cosetes per a compartir, i la veritat és que costa decidir-se (hi ha plants que són homenatge a alguns grans de la cuina com Aleixandre, Arola, Roca, De la Ossa, Torreblanca...

- Papas bravas (Sergi Arola): espectaculars, una textura... un arrebossat...!
- Ostras Gillardeau (2; havíem demanat eriçons, però al final no n'hi havia)
- Cocas fritas de atún y tomate (Pepa Teruel. La Cuina)
- Pulpitos con patatas machacadas y pimentón de la Vera (Joan Roca)
- Las hamburguesitas de figatell
- Milhojas hojaldre noisette y crema (Paco Torreblanca. Totel), fantàstic.
Pa, de Paco Roig (amb tomata)
2 cerveses (la 3ª no la cobren)
Total: 39.05 / 2 persones
A pesar de tot, una proposta interessant