10/12/2010
Local modern, modern, potser més que ma casa. Ambient tranquil, amb la cuina oberta on pots anar seguint quasi tot el procés (amb diversos "R1" allà dins fent els primers passos). Sense sorpreses, però molt bona qualitat i elaboració; presentació, correcta.
Poden improvisar sobre la marxa el menú per a un "intolerant" (celíac).
Cucurull de txangurro en llit de llavors de rosella
Bunyol de bacallà
Anxova en suc d'escalivada
Gamba del litoral
Canaló amb bolets
Llobarro torrat amb suc de moluscos i timó
Ànec en dos textures
Llet fregida farcida de crema catalana amb caramel i gelat de café
Pans diversos (nous i albercoc, olives, blanc)
(per a sis persones)
Chablis 2009, Borgonya
Château Bernadotte 1999 Haut-Médoc, Burdeus
Pfalz Muskateller Auslesse 2005
[Sent no poder donar informació sobre el preu]
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada