dissabte, 12 de novembre del 2022

Amb la col·laboració de l'agència gastronòmica Inboga, El Corte Inglés ha posat en marxa la promoció "Sabors de Temporada Km 0" al Gastro Mercat d'El Corte Inglés Colom, on tots els mesos es potencia un producte de proximitat i de temporada.
El mes de juny, la promoció estigué dedicada a la Clòtxina de València. Hi hagué la tapa "Salpicó de Clòtxina Valenciana", creada pel xef dels restaurants del Cabanyal Malarmat i La Aldeana 1927 Alfonso García, i maridada amb el cava Tantum Ergo de Bodegas Hispano-Suizas

La protagonista de juliol i agost fou la xufa.  Hi hagué un Showcooking a càrrec del xef del restaurant Napicol del barri de Roca de Meliana, Chemo Rausell, que va realitzar la tapa “Ajoblanco de Xufes amb Tonyina i Bacores”. Es va maridar amb el vi Anma Blanco del Celler Chozas Carrascal, de la D.O. Utiel-Requena, elaborat amb garnatxa blanca.

El mes d'octubre, la promoció estigué dedicada a la Tomaca de Penjar. La tapa del mes fou "Coca de Tomaca de Penjar amb ou a baixa temperatura, cansalada viada i sardina fumada" creada pel xef del restaurant Vaivé, Luis García, i maridada amb el vi 86 Winegrowers de Celler Les Useres.

Estaven prevists el dàtils d'Elx, però no sé si s'ha fet el "Sabor".

I què falta? Clar, la taronja, que és la protagonista de novembre. Aquesta vegada hi unes postres, "Taronja Pie a la inversa", de Carlos Julian (restaurant Ampar), novament maridat amb Tantum Ergo d'Hispano-Suizas.
Guía hedonista