diumenge, 14 d’agost del 2022

Un esmorzar de ponent-à

dissabte, 13 d'agost
L'home -o la dona- proposa... i Déu -o l'oratge- disposa. Volíem passejar per la platja, però el vent de ponent ho ha fet impossible. 
[Memorable l'esquetx d'Eugeni Alemany al twitter sobre la previsió meteorològica i la ponentà, o el de hui mateix al facebook]
A casa? A quin sant, que som dones amb recursos! A esmorzar! A l'Aldeana (Josep Benlliure, 258, el Cabanyal - 961 054 923), que està propet. Tenim sort; està ple, però hi ha una tauleta al carrer per a nosaltres i es pot resistir la calor a l'ombreta.
Hi ha la possibilitat del Samaruc (mig entrepà i una beguda, 5,65 €), amb café (6,25 €) i El faener o la dona treballadora (ensalada, entrepà, beguda i café 8,35 €)

Dues cervesetes fresquetes (després n'afegim una altra, 1,80 €) amb el detall de cacau amb corfa i mescladet salat
Ella demana mig entrepà de truita de creïlla amb una llonganisseta i pimentó verd.
Jo, baixaré a l'arena: OUS BENEÏTS, amb cansalada ibèrica a baixa temperatura, ous esclafats, salsa holandesa d'espinacs i gambeta de riu.
Espectacular. Llàstima de pa

Total: 6,85 € x 2

Un 10 per a les dues xiques que ens serveixen (podríem llevar-los 0,5 per falta coordinació, però són molt boniques: restituïts!)

Guía Hedonista Premis Cacau d'Or 2020

I me'n vaig a casa amb un regalet que m'ha portat l'angelet directament de Barbastre (Osca), una tomaca rosa: gran, rosada, aromàtica, dolça... boníssima.