diumenge, 13 de març del 2022

OliBes a l'OliBar

divendres, 11 de març
Novament, aquest divendres puc gaudir d'un esmorzar amb el xic, pel barri : Oli Bar (plaça Manuel Granero, 20. Russafa). 

Un privilegi de moment i un privilegi de lloc, en un parc ben tranquil·let, almenys en aquestes hores. Una vegada ací, veiem l'oferta i estem a punt de canviar de lloc, però la xica ens ven molt bé els entrepans i ens hi quedem.

No s'hi han apuntat a la moda de l'esmorzaret, i ofereixen un "almuerzo" fins a les 12,30 h, amb una beguda, olives, entrepà calent amb dos ingredients i café per 6 €

Jo em demane una copeta de vi i Jj, aigua (1,50 €)


Correcto
Merlot
13% vol
Bodegas Alcardet. Villanueva de Alcardete, Toledo
Aprox. 3,20 €

No sé jo si molt correcte... Això sí, una etiqueta divertida.


L'entrepà recomanat a la pissara és la porchetta romana: porquet torrat, amb formatge scamorza fos i  rodanxes de tomaca (6,50 €).

L'altre que demanem és de morcón (una espècie de xoriç; trobe que la diferència és que aquest es fa amb l'intestí prim del porc i el morcón o paltrota, amb el gros) amb formatge fos.

Els compartim.
Bon pa, i bona elaboració.

Jo acabae amb un café.
Total: 7 € x 2
No parlen valencià

---------------------
Manuel Granero (València 1902-Madrid, 1922) fou un torero valencià; abans havia sigut violinista. Al bou que el matà li deien Pocapena. Al costat de la plaça de bous hi ha una escultura d'acer en el seu honor (autor: Antonio Sacramento).