diumenge, 27 de març del 2022

"Black" ho tenim

dissabte, 26 de març
El xic acaba d'arribar de viatge de faena. Eixir dissabte -encara que siga final de mes- a sopar per Russafa sense haver reservat és missió impossible. A The Black Turtle (Sueca, 51. Russafa - 963 448 896) ens donen una tauleta.
Que poc m'agrada allò de "¿Cómo va, chicos? ¿Qué ponemos, chicos? ¿Todo bien, chicos? ¿Algo más, chicos?"

Primer porten la cervesa (1/2 pinta Amstel, 3,15 €; 1/2 pinta Heineken, 2,65 €), amb una tasseta de bufes (borles, roses, rosetes, clotxes, monges, flors, sinyoretes... Quants noms, eh?)

I passa bastant temps fins que porten les hamburgueses, però és que hi ha molta gent i, sobretot, trauen molts paquets per a servei a domicili.


En la carta avisen que totes les hamburgueses s'elaboren amb carn de vaca espanyola amb segell de benestar animal.
No demanem cap entrant.
Jo, Texas Burger: amb cansalada cruixent, formatge edam, anelles de ceba i salsa de mostassa de Dijon, amb pa rústic i creïlles fregides (10,95 €).
Jj, Bastarda Burger: picada de vaca mesclada amb daus de cansalada cruixent, amb ceba crispy, tires de formatge fos, cogombrets agredolços i "salsa secreta", amb pa rústic (11,95 €); afegeix un ou fregit (1,50 €) i cobren 1 € de canviar creïlles per moniato (pensàvem que era una opció; no avisen del càrrec; 14,45 €)

Total: 15,60 € x 2
No parlen valencià
Les hamburgueses no estan malament, però el lloc és molt sorollós i ix un poc car.

13a posició en la llista de ValenciaSecreta
No apareix a LaMejorHamburguesa
Joe Burguer en ValenciaPlaza