dimarts, 15 de febrer del 2022

MesJadelu

diumenge, 13 de febrer
Diumenge familiar, però no tenim paella, que està bé que a la mamma també li ho donen tot fet, i venim a dinar al Jadelu (fb Plaça professor Josep Corell Vicent, 1. Foios - 637 795 389) que, com ja he dit altres vegades, és com el restaurant de fons d'armari. Un luxe al costat de casa (de casa de la sogra).

Mentre esperem, jo, un Martini (3,50 €), 
i Jj aigua amb gas,
amb el detall d'unes olivetes.

Aigua FontVella 1l  (cobren 2,20 € x 2)
Pa (0,90 € x 6; el demanem, sí, que hi ha molt de caldet bo per a sucar, però en som 5)

A Carmen li abelleix començar amb una croqueta de calamaronet i una de cua i galta (3 € x 2).

Com que jo havia parlat de les ganes que tenia de tornar a tastar un Maduresa, des del dia d'aquell 2002 im-pressionant, Mari em concedeix avui el desig:
Maduresa 2019 DO València
80% Monastrell, 20% Carinyena
12 mesos en roure francés usat i nou
14,5% vol.
Celler del Roure. Moixent
26 € (Aprox. 17,70 €) x 2 





           Compartim uns plats al centre:

La imprescindible sépia amb maionesa japonesa i llima verda (11 €)
Abellidora



Parpatana de tonyina roja (15 € x 2)

(ací en parlem)








Carxofes Wok (11 €): havien de ser amb salsa d'ostres i tòfona, però són amb una reducció de salsa espanyola, papada ibèrica semicurada, rovell semicurat amb soj i katsuobushi.





I per al plat principal, teníem demanat un
arròs melós d'ànec confitat amb boletus i foie fresc (15 € x 5)


Pensàvem que n'havíem demanat massa, però plateret a plateret, deixem la cassola ben neta; està boníssim.


Fruita natural (5 €)
Café (1,65 € x 3)

Total: 41,65 € x 5 (Ens convida Carmen. Perquè sí. Gràcies!)

Els costa, però parlen valencià.
S'hi menja molt bé. Per posar un però, no acabe de connectar amb el servei... deu ser cosa meua.