dimecres, 11 de març del 2020

Toca no perdre-se'n ni una 🐓

divendres, 6 de març
Quina alegria replegar les xiquetes divendres en eixir d'escola. La vesprada comença en la parada ineludible per a comprar xurros, bunyols i xocolate al Contraste de Russafa; no, elles no volen ni sentir parlar d'anar a tastar els de Fabián; són absolutament fidels a aquests.
yelp
Encara no ha passat mitja hora i ja estan menjant bufes al cine, la mesureta gran.
I després, a sopar.
Kresta House. Gran Via Marqués del Túria, 3 - La Gran Via, L'Eixample - 961 954 239
"Subidos en la KRESTA de la ola gastronómica, para montar un buen pollo creativo y sabroso".
Algun dia passejant m'havia fixat en aquest lloc; no sabia quin podia ser el seu públic, però vaig pensar que era bo per a les xiquetes, que els agraden les novetats. El local és gran, però només hi ha una taula ocupada quan hi entrem.
Hi ha carta, i la cambrera (pensem que veneçolana) ens ho explica tot amb molt de detall.
Compartim uns nachos (9 €) perquè la xica ens els ha venuts molt bé, casolans, amb salses especials... Si ella ho diu...
La menuda ha demanat tires de pollastre (fingers), amb salsa de mel i mostassa, i quètxup opcional (6,50 €)
La major, hamburguesa Boluda (pollastre, ruca, tomaca, formatge havarti, ceba caramel·litzada i maionesa chimichurri; 9,20 €)
El xic, hamburguesa Kresta (pollastre, costella de porc, ruca, tomaca, formatge de mano, ceba caramel·litzada, maionesa; 11 €) i Coca-Cola Zero (2,50 €)
Jo volia una ensalada, però em convencen perquè demane una cachapa (coqueta de dacsa) amb pollastre, formatge de mano (fresc, veneçolà) i guasacaca (amb alvocat) (11 €). Embafosa.
Totes nosaltres, aigua (3 € x 2)
Sense postres.
Total: 13,80 € x 4
Servei molt amable; el menjar, potser, ben tradicional de Veneçuela, però no hi veig jo molta eixida.

No parlen valencià
------------
dissabte, 7 de març
Precisament avui que sí que hi ha bunyols al Contraste (fora de Falles no obrin dissabte ni diumenge de matí), les xiquetes volen anar a desdejunar a Dulce de Leche (Pintor Gisbert,2 - Cuba; Russafa - 960 035 949).
Tot i que hi anem tard, hi ha una cua im-pressionant (quasi tot guiris), però ens podem asseure (s'ha de demanar al taulell i després t'ho porten a taula). Hi ha tant on triar que ens costa decidir-nos.
Jo, café amb llet (1,80 €) i pastís de carlota (3,50 €).
Elles, una focaccia amb pernil, formatge, tomaca i ruca (4,50 €) i un batut de xocolate (1,50 €); i un bagel amb ous i cansalada (4,50 €) amb suc de taronja (2,50 €).
Total: 6,10 € x 3
No parlen valencià (però sí qualsevol altra llengua)