dilluns, 6 de maig de 2019

Un volt per Bali

dissabte, 4 de maig

Bali (Voltereta) Gran Via Marques del Turia 59 - L'Eixample, el Pla del Remei
[És el segon Voltereta del Grup Alain; el primer a Av. Corts Valencianes, 26]

Després d'un curset dissabte de matí, fem un pensat i fet i dinem fora; no volem agafar el cotxe. Pensem en un lloc que va obrir a finals de l'any passat i que havia fet una propaganda d'aquelles enigmàtiques que sense voler et desperta la curiositat. Tindrem taula?
No he estat mai a Indonèsia, però l'entrada, un poc decorat de l'Un, dos, tres, sembla que en recrea un mercat.

És un restaurant molt gran, amb dues plantes; com que no hem reservat, no tenim lloc en la planta a l'aire lliure,

i estem al soterrani, però està decorat amb gràcia, no resulta fosc en general, encara que sí que es menja amb poca llum; la tauleta que ens ha tocat és mòbil i un poc incòmoda.

En la carta expliquen que els "padang" són restaurants d'Indonèsia on es comparteixen plats menuts al centre de la taula.

Fustanova DO València
60% Moscatell, 30% Macabeu, 10% Chardonnay
11,5% vol.
Vicente Gandia. Xiva
(copa 2,90 €) [6,49 € botella]


El Grillo con botas DO Rías Baixas
Albariño
12% vol.
Grupo Valei. Tui, Pontevedra
Copa: 3,90 €






Ensalada russa (amb recepta secreta; 4,30 €) i Uramaki Dragon (gamba en tempura, salsa Sriracha i espàrrec verd; 5,50 €)

Cebiche amazònic, de corbina marinada en maracuià, amb mango, cogombre i ceba morada (6,50 €)

El curry de mamá (pollastre, arròs basmati i salsa de curri; 5,90 €)

Taco Sidney (secret ibèric, crema de formatge i ceba caramel·litzada; 5,50 €)

Per a les postres compartim un pastís de formatge amb melmelada de fruites roges (3,90 €).

Total: 19,20 € x 2
Parlen valencià

Un bon lloc per a vindre en grup. Ho intentarem un altre dia a la planta principal.