diumenge, 7 d’abril de 2019

El color de la cuina italiana

divendres, 5 d'abril
Divendres a la nit és difícil eixir a sopar per Russafa; la majoria de restaurants i barets estan de gom a gom i, clar, si algun està buit dóna mal rotllo. Avui eixim a l'aventura amb les xiquetes; tenim sort i ens donen l'última tauleta a Il Rosso (C/ Cadis, 59. Russafa - 960 881 668; també estan a Benimaclet i a Ontinyent)

Compartim al centre l'antipasti Tri burrate, burrata en tres formats diferents: fumada, a la tófona i al cibulet (erba cipollina), amb una cistelleta de focaccia (14,90 €)


[mozzarella vs. burrata: burrata ve de burro, que és "mantega" en italià; està farcida de llet stracciatella]

Jj es demana una pizza Il Rosso, amb mozzarella Fior di Latte, pernil de Parma, ruca, tomaques "cherry" i formatge Parmigiano (11,90 €). Amb Coca-cola (1,90 €)

Jo, uns canelons d'espinacs (8,50 €) i una cerveseta (1,60 €)

I les xiquetes comparteixen Il calzone, massa de pizza amb salsa de tomaca, mozzarella, pernil dolç i xampinyons (9,90 €). Amb aigua (1,30 € x 2)

Total: 12,90 € x 4
Tarden un poc a prendre nota i a servir-nos; suposem que és perquè és dissabte de nit; tot i això, molt amables.
Cuina correcta.
No parlen valencià.