dilluns, 18 de juny de 2018

Un any més voreta mar

divendres, 15 de juny
Té la seua gràcia continuar celebrant l'aniversari tot i estar ja a mitjan juny, no?
Mentre arribem totes, un vermut i unes papes a la terrassa.


Vermouth artesano Arlini al gusto de Toro
100% Monastrell
15% vol.
Arlini. Mejorada del Campo, Madrid








Amb el vi, tindrem un dilema: a l'etiqueta ens recomanen beure'l amb un parell d'amics; nosaltres som amigues; no tenim ostres ni llamàntol; no portem tacons; en som més de dos; per a més d'un parell de converses, en tenim... què fem? Bé, com que diu que qualsevol excusa és bona... ens els beurem.


Con un par 2014 DO Rías Baixas
Albariño
12% vol.
Vicente Gandía. Xiva
Aprox. 9 €
Con un par 2016 DO València
Monastrell, Petit Verdot
13% vol.
Vicente Gandia.
Aprox. 5 €

Engunay, per al dinar,  tot molt casolà:
Jo he fet l'ensalada russa.
Ma mare ha fet sardina de bóta amb ceba. Boníssima.
I Jj m'ha fet un pastís de verdures (porros, carabasseta, carlota) i formatge. Abellidor.


i un pastís de carn amb foie gras, olives negres i pinyons; amb crema de pimentó roig.


Les amigues s'han portat bé i ho han tastat tot, però m'han deixat menjar per a tot el cap de setmana.

Cireretes per a les postres i un pastís de llima, fruites roges i merengue de Crème Brûlée (fb).


I brindem amb
Anna de Codorniu Brut Nature DO Cava
70% Chardonnay, 15% Parellada, 15% Xarel·lo, Macabeu
11,5-12% vol.
Codorniu. Sant Sadurní d'Anoia
Aprox. 8,90 €

Quin gust ara que el dia allarga tant! I que bé que s'està xarrant cara la mar!