dilluns, 5 de març del 2018

Cometent vileses al bistrot

dissabte, 3 de març del 2018

El Canalla Bistro de Russafa (Mestre Josep Serrano, 5 - 963 740  09) ha estat un temps remodelant-se i fent-se gran (ocupa l'antic Camarena). Mentrestant ha estat obert al mercat de Colom. Aquesta setmana (27 de febrer) ha tornat a obrir les portes ací. El disseny, novament, a càrrec de Francesc Rifé. En la part antiga predomina el negre; en la nova, la fusta (com a Mèxic). He llegit que ara caben 160 persones (em sembla excessiu; tot i això no és fàcil trobar taula per a dissabte) i obrin tots els dies de la setmana.
valenciaplaza
Demanem el Menú Degustació  (29 €), ja que no tenim ganes de pensar. Són plats per a compartir.


Mustillant Rosat Penedés
Vi d'agulla natural. Ecològic
67% Sirà i 33% Merlot
11,5% vol.
Gramona. Sant Sadurní d'Anoia
Fruiteta, però no dolça; agradable, alegre.
17 € (6,30 € Vinissimus)




Cucurutxo d'alvocat, salmó i wasabi.


Ensalada tailandesa, amb coco torrat i herbes.


Causa limeña, amb pollastre de corral i creïlla adobada. Molt bona, amb contrast de sabors.


Ensalada de cintes de carabasseta, mango verd, parmesà i sèsam. Deliciosa (vull fer-la igual a casa!)


Sandvitx nigiri d'ànec Pekin


Corbina??? (Jo diria que ens serveixen el mateix plat d'abans, però m'asseguren que no)


Sandvitx de pastrami casolà (versió del de Katz's; és l'únic que no em puc acabar, em resulta molt greixós)

Pa al vapor de porc pequinés


El porquet no podia ser d'un altre que de José Miguel Piñero, d'Alcoi (ens ho confirma Toni Padial, cap de personal;  "Fantasías locas", El País, "Vendo caracoles")

Per a les postres:
Tall de gelat de Ferrero Rocher. Rebo
Llesca amb ou caramel·litzada i gelat de crema.


Total: 37,5 € x 2

Poques novetats respecta a l'última vegada que hi estiguí, però hi una bona elaboració d'una bona matèria primera.
Tarden una miqueta en començar a servir, però una vegada arriba a taula el primer plat, molt bona cadència, de dos en dos plats. Servei sempre atent.
Parlen valencià. Web també en valencià; carta en castellà.