divendres, 10 de novembre de 2017

Quin és el teu millor restaurant?


I ja sabem allò que "Ni són tots els que estan ni estan tots els que són", i que per a cadascú el millor restaurant serà aquell on millor es trobe... però no ho puc evitar, m'agrada mirar les llistes, de restaurants, de llibres, de cançons, de pel·lícules... Acaba d'eixir la dels 55 millors restaurants de la Comunitat Valenciana (Segon «gastroranking» de Levante-EMV en col·laboració amb l'Agència Valenciana de Turisme i Heineken. El jurat ha estat presidit per Santos Ruiz, crític gastronòmic de Levante-EMV, amb Sergio Adelantado, arquitecte i president de l'Acadèmia Valenciana de Gastronomia; Cuchita Lluch, membre de la Reial Acadèmia Espanyola de Gastronomia; Paco Higón, professor del grau de Gastronomia de la Universitat de València; Joan Moll, supervisor general de Joël Robuchon World Wilde; Lluís Ruiz Soler, crític gastronòmic del diari Información; David Rabasa, sumiller, Paco González Yuste, crític del diari Mediterráneo; Pablo Mazo, director de Relacions Institucionals de Heineken Espanya, i Cruz Sierra,  director general de Continguts en València per Prensa Ibérica, editora de Levante-EMV.

Jo en conec alguns de la llista i en quasi tots he menjat molt bé. Me'n falten alguns essencials, com Ca PepicoSeu-Xerea...

1. Quique Dacosta
2. Ricard Camarena
3. L'escaleta
4. Bon Amb
5. La Finca
6. El Poblet
7. Riff
8. El Portal
9. Casa Manolo
10. Askua
...
----------------

Anuario 2017 de Guía Hedonista. Jesús Terrés
Valencia Plaza