diumenge, 12 de novembre de 2017

Embrutem-nos amb l'arròs!

diumenge, 12 de novembre del 2017

S'alat. Pintor Salvador Abril 34 . Russafa - 96 303 49 75/ 645 821 543

Novament hi ha convocatòria de concert en viu (The Lazy Tones) i  d'arròs brut a S'alat.


Comencem amb un vermut Vittore (2,70 €)


"Vermut valenciano: ¿moda o tradición?"

Ribas Negre 2015 Vi de la Terra Mallorca
50% Mantonegro, 32% Cabernet Sauvignon, 15% Syrah i 3% Merlot
12 mesos en bótes: 75% roure francès i 25% roure americà de 225 L
14,5%
Bodega Ribas. Consell, Mallorca
17,80 € x 2

Fruita madura, espècies, balsàmic. Bo.




Saquets de sobrassada.

Ensalada amb mangrana

I l'arròs brut.

A "El blues és trist, dolç o salat?" ja parlàvem del que és l'arròs brut (el vam tastar en març).
El nom ve donat pel fet que s’utilitza la sang de l’animal (potser també fetgets o vísceres). Se sol preparar amb llebre, però també amb altres peces de caça o qualsevol altra com pollastre, conill, ànec... També duu verdura i de vegades bolets.

Per a les postres, compartim ensaïmada amb crema (3 € x 2), greixonera (4 €) i brownie de xocolate (4 € x 2)
Cafés, tallats, infusions.
Pomadetes (Gin Xoriguer amb llimonada carbonatada; 4,5 € x 4)


Total: 24 € x 10