dijous, 19 de gener del 2017
Hikari Yakitori Bar. Tomassos, 18. RussafaEster ens ha comboiat perquè vinguem el dia de la inauguració, i tot i el dia tan horrible que fa (i el meu mal de cap), abans de les 20,30 h ací estem, amb uns quants bojos més, com nosaltres; i damunt han caigut unes rajoletes de la façana, a la mateixa porta.
Aquest és el nou projecte de Jose Miguel Herrera, Nuria Morell (cap de cuina del Nozomi) i Clara Vidal (segona de la cuina del Nozomi).
Obri de nit, de 20,30 a 24, tots els dies excepte dimarts, i no es pot reservar.
En la sala, Arancha Herrera i en la cuina, Alberto Laguía.
A l'hora en punt pugen la persiana, per un moment pense que seré la primera a entrar-hi, però no, dos homes se m'avancen. José Miguel ens rep a la porta i ens dedica un gran somriure en veure'ns (sobretot a Ester).
Un espai molt bonic, també dissenyat per Masqueespacio
valenciaplaza |
fb |
Alguns comencen amb una cervesa (Túria, 2,50 € x 3). Altres ens esperem al vi.
Edamame (3,50 €)
Losada 2015 DO Bierzo
Mencia
12 mesos en bóta de roure francés
14,5 % vol.
Losada vinos de Finca. Cacabelos, Lleó
Amancio Fernández
18 € x 2 (9,50 € botiga celler)
Molta fruita, molt jove, però amb caràcter.
Verdures envinagrades (4 €) I a tots ens ve a la ment com ens agradava a Kyoto anar tastant-les en les botiguetes i els mercats!
Ensalada d'algues (4,50 €)
I després, diversos yakitoris:
- cuixa de pollastre (2,80 € x 4) i pell de pollastre (2,80 € )
- wagyu (6 € x 5)
- anguila amb pebre Sansho (4 € x 4)
- polp (3,80 €)
- entrecot (4,50 €)
- Tsukune (mandonguilla de pollastre amb salsa de soia dolça) i rovell d'ou cru (4,50 € x 5)
- bolets Shiitake (2,40 € x 2)
- vieira embolicada en bacó (4 € x 3)
En demanem 4 per a cadascú al principi, i després ampliem. Total, 5 per persona (algú, 6).
José Miguel va saludant la gent de les taules que coneix (que crec que en són moltes) abans d'anar-se'n amb la seua dona al Nozomi. Ester i ell parlen de Russafa i Ciutat Vella; per què abans estaven allà i ara ho tenen tot ací? Sembla que allà estan pitjor els permisos (encara que ells, abans, tenien allà el Sushi Home).
Per a les postres compartim un gelat de te verd (4 €).
Total: 33,46 € x 5
Parlen valencià
Una oferta diferent. Lloc molt agradable.
+fotos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada