divendres, 18 d’abril del 2014

El Huerto

diumenge, 13 d'abril del 2014
Pere III el Gran, 11. Russafa  -  963 334 749

Dia de faena, però necessitem un raget de sol i anem a fer-nos una cervesa en alguna terrasseta del barri. Hem passat infinitat de vegades per davant del Huerto, sempre hem dit que l'espai és increïble, però mai ens hem decidit a entrar-hi (no sé si per la carta, no sé si perquè ningú no ens n'ha parlat bé, o, senzillament, no se'n parla...) així que avui és el dia. És un edifici de dues plantes, de principis del segle XIX, conegut com "el Casinet" -ja li podien haver deixat eixe nom!- i té una terrassa fantàstica.


Encara que fa bastant de sol i no hi ha cap para-sol per a nosaltres, decidim quedar-nos a fer una picadeta:
ensalada russa (correcta), creïlles braves a l'antiga (no massa ben fregides), croquetes de pernil ibèric i bolets (saboroses), calamars a l'andalusa (arrebossats, però poc calamars) i un carpaccio d'albergínia amb formatge, tomaqueta ratllada, olives i julivert fregit (molt abellidor, encara que per al formatge més valdria allò del "poquetibo").

[Veig que en la majoria de taules demanen algun arrosset. Tot i que hi ha xiquets, hem tingut sort i es moderen en els seus crits].

El millor, l'atenció, tot i que dues xiques serveixen totes les taules; i va i resulta que una d'elles és una amiga d'una amiga (que està allà gràcies a les retallades en educació...), i parla valencià.

Aprox. 35 € (dues persones)