dimecres, 19 de març del 2014

R38

diumenge 2 de març del 2014
Russafa, 38   - 960 060 451
R38 és la perruqueria més bonica i artística de València, amb un corralet interior amb plantes que hi dóna molta llum i que deixa que el sol t'acarone dolçament quan estan rentant-te el cabell. Sempre hi ha una moguda o altra: còmics, llibres d'art, cartells, joguets antics, pintura, teatre, cine, artesania, mobles antics... això sí, no s'hi pot llegir l'Hola. La tinc davant de casa, i la porta amb molta gràcia Patri(cio). Un defecte: Ruzafa.
RZF38: "El libro se sale"
Però ara no parlem d'això. L'altre R38 és un restaurant. Quan un local canvia molt de mans no em fa bona espina, i a més a més m'havien previngut contra els anteriors gerents, però ara Patri me l'ha recomanat i buscant un lloc prop de casa per a menjar un arrosset... aquest és el moment.
Al local, clàssic i un poc fosc, sols li han posat una maneta de pintura.
Hi ha un menú degustació (set plats) i un menú de 13,50 €  (amb beguda, pa i postres; crec que entre setmana val 10 €) que és el que demanem.

Beurem cerveseta.

Entrants:
Com que hi ha tres, en demanem un de cada:
- ensalada amb formatge parmesà,
- ou a baixa temperatura amb crema de botifarra (el més sorprenent; amb aquest plat participen en La Festa de la Tapa, del 28 de febrer al 2 de març)
- i escalivada


Plats:
2 d'arròs i una ensalada de polp amb brècol i crema de creïlla i pebre roig.
Postres:
Crema de pastís de formatge (agradable i saborosa) i pastís trencat de xocolate amb gelat (un poc menys afortunat, però correcte).

2 tallats

Espere que en aquesta ocasió el restaurant tinga més èxit; almenys el servei té moltes ganes d'agradar.