dissabte, 29 de març de 2014

Cuinar-te

dissabte, 22 de març del 2014
Puerto Rico, 15 - Sueca. Russafa   963 290 562


Dissabte després de falles, la gent necessita descansar i hi ha molts restaurants i barets tancats. Buscant un lloc per a fer un mosset fem cap a Cuinar-te (JJ hi havia dinat una vegada; jo, mai)
Els menús diaris valen 9,80 €; els de dissabte, 11 €, i fan arrossets melosos.
Per al primer plat podem triar una ensalada de taronja i formatge parmesà o un pimentons farcits de bacallà. En triem un de cada. Dignes, sobretot els pimentons, el farcit dels quals sap a bacallà i té una textura molt agradable.
L'arròs del dia és amb carxofes i cloïses; te'l fan al moment, en una paelleta fonda, i la veritat és que està molt bo.

El menú inclou una beguda. Demanem cervesa.
Les postres, a banda. Llàstima que no tenen el que demanem per a compartir, semifred de taronja; no passa res, ho canviem a un pastís de formatge, que està bo.

Bona relació qualitat-preu.
Tot en castellà, però parlen valencià si hi insisteixes.

dimarts, 1 d'abril del 2014

Tota la vida sense vindre-hi i en deu dies, dues vegades. Aquests dies l'agenda està un poc trastocada, i passem avui el dinar del primer dimecres de mes de les Guinness. Havíem quedat al Maiz Bistro (Sueca, 46), però està tancat i aquest ens fa el paper.
Entre setmana hi ha un menú de 9,90 € amb tres primers per a triar, tres segons i tres postres.
Beurem cervesa, i un poc d'aigua (el menú inclou una beguda)
-De primer jo trie unes favetes saltades amb ou i pernil. Sorpresa, l'ou és fregit, d'eixos tan bons per a sucar, tan senzillets i que tan poques vegades faig a casa. Mmmmm.


També hi ha ensalada de taronja i formatge parmesà, i una crema.

-De segon, he vist un xic que s'estava menjant molt a gust una broqueta de pollastre amb cuscús i me n'han entrat ganes. Aquesta vegada no he encertat. El pollastre, sec, i el cuscús massa fet.
Les altres han demanat bacallà amb carxofes i crema de taronja (crec). Correcte.

-Per a les postres hi ha textures de xocolate, pastís de nata i fruites roges i no sé què més.
El de xocolate és excessiu (i jo sóc més partidària d'allò del poquet-i-bo)


Tot i que no m'ha entusiasmat, és una bona opció de menú.
La xica avui no té ganes de parlar valencià.

Ah, i molt important, hem tingut regalet -un penjoll de ceràmica- de la nova artista que està forjant-se, la gran LaVara!