divendres, 19 de juliol del 2013

Bar Les Tendes

Partida de la Mar, 59  ALMÀSSERA Tlf  961 851 802
dimecres, 17 de juliol
(...)
Al nostre volt ningú no és dolç amb la vellesa:
el fred ens fa temença, la negra nit horror,
(...)
Què hi fa d'anar caient, si ens ne duem l'amor?
Josep Carner

I per fer dolça la vellesa... les xiquetes, jugant en el corral, enmig de la llimera i el taronger, en la basseta que els havia preparat el iaio, vinga riure... I ara la menuda diu que vol ser metgessa, per curar el iaio, i em fa penjar-li una targeta on s'acredita que és metgessa a l'hospital de Juanjo.
Au, s'ho han merescut, tots a les Tendetes a sopar.


On diríeu que estem? A la Capella Sixtina? Hahaha.
Aquest element és nou. A la decoració tradicional d'objectes de l'horta i algun cap de bou dissecat s'afegeix ara aquest fals sostre a la part de fora.
Aquesta casa antiga del barri de les Tendetes del Famós, rehabilitada ja fa uns anys com a bar restaurant, ha estat regentada per molta gent diferent, però normalment s'hi menja bé, tapes valencianes, arrossos...
No comencem bé, que no tenen caragols, però la resta... tot boníssim: tellines, clòtxines, calamars a la romana, sépia (un poquet massa feta), creïlles braves, pernilet amb formatge, 1 entrepà de blanc i negre (gloriós, segons un gran), refrescos, cervesa, un cremadet de rom (perfecte, segons l'altre gran) i un gelat (no, no és per a les xiquetes).
patatabravalencia
TOTAL: 61,80 € (2 xiquetes, 2 grans i 2 més grans ).
I com que tots estem cansat i algunes s'adormen... a casa.

"Al voltant de Santa Bàrbara d'Alboraia"