16 de gener: Dia Internacional de la Croqueta
Segons ValenciaBonita, aquest són els millors llocs de València per menjar croquetesTABERNA LA MARIMANDONA VALENCIA (Convent de Sta. Clara, 3, Ciutat Vella) (pernil) MATA HARI (Beat Nicolau Factor, 25. Patraix) (cabrales, mexicana, japonesa...)
BAR MERCAT DEL CABANYAL
OSLO (Catalans, 8. El Carme (vegetarià: gorgonzola amb nous, figues i llima verda; boletus i avellanes) CROQUETA Y PRESUMIDA (Plaça del Mercat; botiga)
CROQUETEA (Sueca, 6. Russafa; botiga)
CROKART (Peris i Valero, 105; només web)
LA PERFUMERÍA (Pl. de Manises, 7. Hotel MYR Palau Vallier)
RESTAURANTE FLAMA (Gran Via del Marqués del Túria, 63) (pernil de bellota)
ASKUA (Felip Maria Garín, 4) (cua de bou, pollastre i curri)
BODEGA ANYORA (Vicent Gallart, 15)
CASA MONTAÑA (Josep Benlliure, 69) (bacallà)
HABITUAL (Mercat de Colom) (pesto de alfàbrega amb puré de tomaca seca i rúca
CENTRAL BAR BY RICARD CAMARENA / CANALLA BISTRO (Mercat Central) (pollastre a l´ast)
BAR MARVI (Sants Just i Pastor, 14) (polp)
RESTAURANTE SAITI (Reina Na Germana) (pernil i alls tendres)
TRECE Y CASA VICTORIA (Calatrava, 12)
LOS MADRILES TABERNA (Regne de Valencia, 48)
LA PEPA RESTAURANTE ALBORAYA (Plaça del Carme, 6. Alboraia)
DOÑA PETRONA (Pare Perera, 5. Russafa)
BAR VERMUDEZ (Sueca, 16)
EL RODAMÓN DE RUSSAFA (Sueca, 47)
Llig a la Ser que la croqueta líder és la de pernil ibèric, i em costa d'entendre, perquè relacione la croqueta amb sobres de menjar, però és veritat que algunes són un luxe, que a més a més costen molt de fer i desapareixen en la boca en un sospir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada