dissabte, 2 de desembre del 2023

Per on comencem?

divendres, 1 de desembre
Per no quedar sempre al "centre" o a Russafa, busquem algun lloc que estiga cap a Benimàmet: Begin Origen (Corts Valencianes, 50. Benicalap)
La cadena Begin és dels germans Pablo i Gonzalo Calvo -Voltereta- i del pare, Gonzalo Calvo -Grup Saona-. De moment hi ha Profundidades Marinas, Invernadero i Huerta; a Gandia, Jungla; però se n'esperen més. És un lloc de decoració impactant. 
Cervesa (nomésHeineken i Águila; 2,90 € x 2). Love is Green (3,50 €)
Triem el menú del dia (14,90 €), que inclou dos plats i postres o café.

Com a entrant, jo, albergínia de Gandia torrada amb pistatxos i salsa de miso

(Guacamole amb Stracciatella de Puglia; hi ha moltes opcions abellidores)



De principal, curri japonés de pollastre camper i tres arrossos salvatges
(fettuccini, Begin Bowl...)


Per a les postres, pastís de formatge de la passió: formatge cremós, amb galeta cruixent i polpa de maracuià natural 
(i maracuià dream)




Com tots els restaurants d'aquestes cadenes, et deixen estar a taula hora i mitja, i un poc abans ja venen a avisar-te perquè vages acabant. Els plats ixen exactament igual que els de les fotos del web. No són especials però no estan malament, i tenen una bona relació qualitat-preu.

Café: 1,30 € x 2
Total: 18,87 € x 3
No parlen valencià

ValenciaPlaza (9/5/23)

Com que ens han tirat tan prompte, volem fer-nos alguna coseta; fa molt de vent i ens refugiem en un envelat de La tassa (La Costera, 2), amb un quasi gintònic (4,60 € x 3). 
No parlen valencià