diumenge, 22 de maig del 2022

Bunyols i xurros per al vermut

Ja he parlat de vegades de la urticària que em provoca això de "TAPAS D'ACÍ", però no vos clavaré més la tabarra. El cas és que des d'ACÍ llancen una campanya per promuore la cultura de la tapa valenciana, del 5 al 22 de maig.
Ha guanyat la presentada per La Xerna del Mar, de Dénia, amb un dònut tipus bunyol, farcit de cremós de gamba roja i bledes amb maionesa picant, emulsió de bledes i adobats típics de la Marina Alta. 
à punt
En segon i tercer lloc s'han reconegut els restaurants La Carrasca de Culla, amb la tapa Che! Quin Xurro, i el restaurant Casa Toni de Paterna, pel seu homenatge a la famosa Cordà. També han participat José Francisco Gómez (Los Infantes d'Alacant), Gemma Gimeno (El Cid de Castelló) i Lucas Ezequiel Maldonado (Ca Miri Resta-Bar de València). 
El restaurant guanyador participarà el pròxim 14 de juny en una acció de promoció internacional que es realitzarà a Zuric (Suïssa) per a promocionar la gastronomia valenciana, al costat de Kiko Moya (L'Escaleta), M. José Martínez (Restaurant Lienzo), Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci (Restaurant Atalaya), Josep Palomares (Restaurant Xiri) i la sommelier Manuela Romeralo.