Ja hem parlat altres anys dels esforços que s'estan fent per recuperar la casca de Reis tradicional -un dolç valencià de massapà i moniato-, i de la poca sort que jo he tingut perquè les meues nebodes el canvien pel tortell ("roscon", en diuen).
He descobert un blog amb dades molt interessants, Tasta'l d'ací: tradició, literatura, cançons, receptes...
"Tirorí, tirorí! Senyor Rei jo estic ací. Palla i garrofes, tot per al seu rossí! Casques i avellanes, tot per a mi!"
A més a més, enguany la dissenyadora Sabina Alcaraz ha decorat una caixa ben bonica per a la casca (16 €)
I on podem comprar-ho?
TERRA DE PA (Arxiduc Carles, 81, Safranar, Patraix, València)
SOM ALIMENTACIÓ (Maximilià Thous, 26, Sant Antoni, La Saïdia, València)
CA MASSITA (pl. dels dels Tres Reis, 3, Vinaròs)
FORN DE PLA (c. de Noguera, 9, Xàtiva)
FORN EL MOLINERO (c. del Poeta Pastor, 18, Beneixama)
També trobareu algunes dades i la recepta a balansiya.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada