dijous, 1 de novembre del 2018

Brasil baix de casa

Dijous, 1 de novembre - Tots Sants
Quan la cerveseria Kassel va passar a ser el restaurant Las Pampas, vam prometre al nostre veí de baix que aniríem un dia a tastar la carn, feta al grill amb espasa estil brasiler; així que avui és el dia.
El rodizio (o espeto corrido) és un tipus de servei de restaurants característic, principalment, de Brasil i Portugal; és com un bufet on es paga un preu fix (15 €). Els cambrers serveixen les carns en el mateix ast en què s'han rostit, fins que digues "prou".
Bevem cervesa.
El primer que trauen és arròs blanc, arròs cuit, feijoada, vinagreta i farofa (farina de mandioca);

també hi ha un plat d'ensalada amb pasta amb creïlla, ous i maionesa, i creïlles palla.

I després ja van traent la carn, diuen que n'hi ha 10 tipus; no sé si hem arribat a tastar-les totes...






Ens venen tan bé les postres que tot i que no podem més en demanem (no entren en el preu del bufet):
Una crema de xocolate i maracuià (que es queda a la copa) i un pastís d'almívar de llet i pruna (que tot i que és molt dolç és casolà i està bo).

Total: 22,50 € x 2
No parlen valencià
Lloc per a menjar moooolt. Ens tracten "de luxe".

--------------------------------
dilluns, 16 de setembre

El xofer a la platja m'ha fallat, i tinc la nevera absolutament buida. Va, quedarem bé amb el nostre veí simpàtic. Abans pregunte si és possible dinar només un plateret d'alguna cosa ja que no puc ni pensar en el bufet de carn; em diuen que sí i m'assec.
Aigua,
un plateret amb arròs blanc i fesols

i un plateret de carn, servit amb molt d'amor, això sí.

No tenen fruita. No vull res, però davant de la insistència demane un tallat.
Total: 10,50 €

Uf, no sé jo si vos ho recomanaria...