diumenge, 21 de gener del 2018

Comencem l'any plorant...

divendres, 19 de gener del 2018

Mira que ens costa decidir on dinem quan quedem per veure'ns. Aquesta vegada es pot dir que no ho havíem fet des de l'any passat, clar; sí, molt de temps; tant se val el que mengem, es tracta de contar-nos-ho tot, o quasi.

Taqueria La llorona. Pintor Salvador Abril, 29. Russafa - 963 287 397

La veritat és que no ho hem pensat molt, perquè si a I. no li agrada gens la ceba, ací ho té complicat. Busquem bé en la carta algun plat que no en porte, preguntem a la cambrera, i tot i això encara està present!

Bevem cervesa. Jo, una Sol (2,90 €) i elles, una tirada de Heineken (1,90 € x 4)

Quesadilla amb huitlacoche (carbó de la dacsa, fong; 2,50 € x 2)


Guacamole (7 €)

Torradeta de polp (3,90 €)
tripadvisor
Ensalada de remolatxa, poma i formatge fresc (5,20 €) (Després de discutir que sí que no, al final en porten una poqueta sense ceba)


Taco Dorado (pollastre, salsa verda, encisam, raves, formatge fresc; 3 €)


Taco pollo al limón (cuixa, encisam, herba sana, puré de llima; 2,40 € x 2)
Taco Alambre de cerdo (llom de porc, bacó, xampinyó, carabasseta, pimentó; 2,50 €)

Per a les postres volíem compartir un flam de carabassa amb iogurt grec, però no n'hi ha; demanem una crema de pistatxo (4,80 €).
Total: 15,90 € x 3

No parlen valencià.
Sé que saben fer-ho millor.

Acabem fent-nos una infusió (te rooibos) o un café en el Cafecito de Pare Perera, però ho il·lustre amb un quadre de Salvador Abril i Blasco (nosaltres sense cremadet, ni puro...)


[Benet Perera (Russafa, ca. 1535 - Roma, 1610; sovint citat com Pereira, Perer o Pererius) fou un jesuïta, lingüista, filòsof, exegeta i teòleg neoescolàstic valencià.]