diumenge, 1 de juliol del 2012

Aragon 58

divendres, 29 de juny
Avda Aragó, 38  (sí, sí)  tel. 963617961

Lloc clàssic a València que jo no coneixia. Havíem de celebrar un aniversari, al final no ha pogut ser, però hi dinarem igualement. JJ el coneix bé i sempre parla de la bona qualitat, de la professionalitat del servei...; com diu Abreunvinito, "Un clàssic que no falla".
Al restaurant, s'hi accedeix per unes escales cap avall, i és com si entrares en un vaixell. No hi ha massa gent, però JJ troba algun conegut i saluda. Estem prop d'una taula amb un avi i tres néts que li donen el dinar, pobre, així que paga i se'n van (encara sort!).

Comencem amb unes cervesetes (2,14 € x 2 + 8%) mentre mirem amb què podem acompanyar l'arrosset que hem vingut a tastar.

Ens decidim per un calamar a la planxa (bona qualitat, bona elaboració, sense "extrems").
14,50 €





Tinc desig d'unes tellinetes, pero mira, deu ser que a la tercera no va la vençuda. Les canviem (sense mirar la carta) per unes navaixes i sí, estan bones, però 8,50 € x 6 = 51, + 8 % = 55,08 €! (Bo, això ho sabrem al final)


La carta de vins no és gens extensa, hi ha unes suggerències en la mateixa carta del menjar, on es mesclen denominacions, vins blancs, negres, 1 xampany...

Pazo Baión DO Rias Baixas (Val do Salnés, Pontevedra)
Albariño
Enòleg: José Hidalgo
21,60€
Botella molt elegant. (Es ven com un vi "xic")
Flors blanques, un poquet mineral; suau, no massa cítric, elegant.
Pazo Baión


Escoltem parlar "entre bastidors" sobre ostres valencianes, i com que jo no les he tastades, ens decidim a demanar-ne 2 i comparar-les amb altres 2 sense saber quina és cadascuna; les altres seran gallegues. Cap de les dues ens fa caure d'esquena, però la textura de la valenciana és molt agradable.
2,80 € x 4 + 8% = 12,10 €
Quines diríeu que són les valencianes? Les de la dreta.



I arriba el moment de l'arrosset, amb conill, foie i boletus. Espectacular. El sabor és tan intens que potser para un poquet salat, però res, fantàstic.
15 € x 2 + 8% = 32,40 €



No anava a demanar postres, però el gelat de iogurt... molt bo. 5,13 €
2 cafés (3,70 €))
Pa (que a penes toquem, solament 2 rosquilletetes: 3,70€)
Total: 142,53€ (2 pers.)  Tot molt bé, excepte el preu de les navaixes.