diumenge, 18 de setembre de 2011

trenca dish

trenca dish. dinars&drinks
c/ Pare Tosca nº3    963911861 (antic carrer Viriat, pel carrer Serrans)
trencadish.com
Eclecticisme per al nom del nou local de Raúl Aleixandre (Ca Sento) que segueix la moda dels gastrobars. Com diu G-M a Verema, "bien por las segundas marcas". 
Demanem tapetes per sopar:


• Feix de calamars i cansalada ibèrica fumada  (2,50€ x 2)
• Ensalada d'algues, ventresca de tonyina, edamame (soia) i vinagreta de taronja (extaordinària en textures)    (8€)
• Bunyols de bacallà Ca’Sento  (un clàssic;  1,80€ x 2)


• Creïlles braves (fantàstiques, rostidetes per fora, farcidetes de tomata...; 4,50€ 6 unitats)
• Navaixes amb aire de llima   (2,50€ x 2)
• Canalons de bolets amb beixamel i salsa perigueux  (2,50€ x 2)




(foto elmiercolestoca)
• Llesca amb ou d'orxata amb gelat de torró i toffee de café  (4,75€)
1 café   (1€)

Cava a2 Brut Reserva. La Font de la Figuera   (11,95€)

TOTAL: 57,46 € 2 pers.

Un lloc molt agradable amb propostes suggerents, de molt bona qualitat i molt ben presentades, a un preu acceptable.
Solament una coseta: no m'agrada que el 8% d'IVA vaja a banda en la carta, que a més a més únicament està en castellà.

fotos a ojoalplato
verema
elmiercolestoca

1 comentari:

Queti B. ha dit...

Gràcies per la ressenya, Eva. Me l'apunte!!