dissabte, 12 de juliol
Ja he confessat moltes vegades com he anat estimant-me la Vall gràcies a Carme, i ací estic una altra vegada. Quina sort que tinc! Avui el pla comença sopant a l'Aplec (carretera 35-A, Benialí, la Vall de Gallinera - 966 406 510)Bobal Negro 2022 DO Utiel-Requena
12 mesos en roure francés - 14% vol
Vicente Gandía. Xiva
15 € (Aprox. 16,95 € !!!)
Pa amb tomaca i allioli (1,50 € x 2)
Mandonguilles d'abadejo (6 €)
Ensalada de capellà amb tomaca (8 €). Saladeta però molt bona.
Ous amb creïlles i txistorra (8 €)
Minxos amb tonyina (3 € x 3)
Timonet amb gel (1,50 € x 3)
Total: 18,67 € x 3
Atenció de primera. Lloc recomanable.
L'ama parla valencià; la cambrera encara no, però "timonet" sí que ho diu.
------------------
No sé quants desdejunis vallers dec haver-hi penjat, molts, sí, però és que em donen la vida! Ací en va un més: café amb llet, fruita natural, pa torrat amb oli i amb melmelada casolana...
Teníem pensat dinar a la piscina, però està impossible, així que dinem a casa. Primer un aperitiu amb papes, moixama, ous d'escolà... Després, un guisadet de pollastre i verdures amb quinoa.
Xarel·lo, Parellada, Macabeu, Chardonnay - 12% vol
Marqués de la Concordia Family. Sant Sadurní d'Anoia
A la nit, sopem en la terrassa de dalt, a la llum de la lluna: tomaca, pernil, ensalades d'endívia i alvocat i de carabasseta amb fruites seques, formatge, ous de peix...
Pago de Carraovejas 2015 Ribera del Duero
90% Tinta fina, 6% CS, 4% Merlot
12 mesos en roure francés - 15% vol.
Pago de Carraovejas. Peñafiel, Valladolid
700.000 botelles
Aprox. 39,75 €
Fruita roja, flors, espècies, torrats. Clàssic.
Quina delícia de nit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada