diumenge, 15 de desembre
Els cellers de Terres dels Alforins participen en el tastavins que organitza l'empresa Tot Globo (TRO'24) al celler Los Pinos, a Fontanars dels Alforins (la Vall d'Albaida): “Terres a vista de Globo”. Havia de ser a novembre, però s'hagué de posposar per la dana. Avui és el dia i allà que anem. De 12 del migdia a 17,30 hores.El café, a Ohana, en la plaça, amb uns sequillos (sí, sí, sequillos, tot i estar en la Costera; que no seran de Múrcia? Ai, si em sent Dora...!
Ja havíem comprat l'entrada de 15 € que permet tastar 5 vins (per a alguns necessitem 2 tíquets) en una copa de vidre.
Hi ha el Celler del Roure, Pago Casa Gran, Dominios de MGP, Santpere, Clos Cor Ví, Vinya Alforí, Los Frailes, Rafael Cambra, Enguera, Los Pinos, Los de Lôm, El Poblet, Dani Belda, Arráez, La Comarcal i La Viña.
Hi actuen Lulú i Los Tigretones (Carola Mendoza, Camilo González, David Garzinsky i Raúl Ortells, del grup Limbotheque), que sembla que són habituals en aquests esdeveniments; tenen molta gràcia i canten diferents estils en diverses llengües.
I cap a les 14 h. repleguem els gaspatxos, amb conill, pollastre i bolets. No estan malament, saborosos.
Hi actuen Lulú i Los Tigretones (Carola Mendoza, Camilo González, David Garzinsky i Raúl Ortells, del grup Limbotheque), que sembla que són habituals en aquests esdeveniments; tenen molta gràcia i canten diferents estils en diverses llengües.
En arribar-hi comprem els tíquets per al gaspatxo (7 € x 3), que replegarem després a l'hora de dinar (també hi havia la possibilitat d'arròs al forn/paella),
i una post de formatges de Cerrón -Fuenteálamo, Albacete (14 €) [en teoria havien de ser de Quesos Pere, de Moixent]. No triomfen.
No pensem de comprar pernil, carn freda i embotits, i abans de les 13 h ja s'han acabat. Com pot ser?
[No sé si són del Coixo, la Font de la Figuera]
El primer que bevem és
Los Escribanos
90% Monastrell i 10% Garnatxa
Vinos de La Viña. La Font de la Figuera
21 € (2 tíquets)
Com que estem bevent, necessitem menjar alguna coseta més: una coqueta de bledes (7 €).
Mentre es fa l'hora de dinar, fem un passeget molt agradable per la finca. Mireu quines fotos han fet les xiques!
Mentre es fa l'hora de dinar, fem un passeget molt agradable per la finca. Mireu quines fotos han fet les xiques!
Per al passeig, jo he optat per un rosat de Clos de Lôm (monastrell; Ontinyent; aprox. 12,65 €); les altres opcions crec que són un blanc de Los Pinos (Fontanars) i un Safrà (Celler del Roure, Moixent).
I cap a les 14 h. repleguem els gaspatxos, amb conill, pollastre i bolets. No estan malament, saborosos.
[No sé si són d'A Leña. Cocina Rural (Moixent)]
Jo l'acompanye de Vinya Alforí Tinto 2021(Monastrell, Tempranillo; 14 mesos en roure i formigó; Vinya Alforí, Fontanars; Aprox. 10,50 €)
["Gaspatxos valencians: una relíquia berber"Per a les postres, compartim un pastís de formatge amb nabius (5 €).
I, mentre escoltem Lulú, acabem amb un Brut Nature de Daniel Belda, Rimat, servit per ell mateix, que ens diu que està fet amb Verdil (10,50 €). Interessant.
Fins i tot ballem i cantem un poc.
Un dia ben agradable, tot i que no ens esperem a les 17,30 h a veure els globus. Diuen que fou bonic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada