dimarts, 13 de febrer del 2024

Què és la vida sense gastronomia?

Al balneari de Les Arenes s'han lliurat els premis 2023 de l'Acadèmia de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana, presidida per Belén Arias, amb el lema “La vida sense gastronomia, no és vida” (bé, hem fet la traducció simultània; no sé si en la gala algú ha parlat en valencià; al web, ni està ni se l'espera)
“Millor producte 2023”: Oli Lágrima, Cooperativa de Viver
“Millor equip de Sala 2023”: Aragón 58
“Empresa Gastronómica 2023”: Carmencita Especias
“Cap de Cuina 2023”: Carolina Álvarez (Quique Dacosta Restaurante)
“Projecte i Gestió Sostenible 2023”: Servicios Hortofrutícolas de Levante, “+prop”
“Comunicació gastronòmica”: Jesús Trelis, blog “Historias con delantal” de Las Provincias
         Fotografía Gastronómica: Mikel Ponce
“Trajectòria gastronòmica 2023”: Paco Gandía i Josefa Navarro
“Món del vi”: Casa los Frailes, Fontanars dels Aforins
“Talent emergent 2023”: Lenin Busquet (restaurant Abiss, Calp)
“Restaurant Revelació 2023”: Flama
“Xef de l'any 2023”: Vicky Sevilla (Arrels, Sagunt)

Guía Hedonista (13/2/24)