dijous, 17 de setembre de 2020

Paella per a tots

Del 17 al 27 de setembre se celebra el World Paella Day 2020: concursos, programes de cuina, receptes, difusió en les xarxes socials, menús en restaurants... Teniu ganes de participar-hi? Això sí, tota la informació, la trobareu en espanyol o anglés.

Facebook

Valencia Plaza: Restaurant Week



Participants del concurs de paelles (20 de setembre, estadi Mestalla)
- Austràlia (Leno Lattarulo)
- els Estats Units (Natalie Curie, El Coraloense)
- França (Nathalie Bertheau)
- Japó (Masaru Yuki)
- Mèxic (Manuel Juliá)
- Romania (Anne Marie)
- Itlia (Matheus Coelho)
- València (Chabe Soler, de La Ferrera Restaurant, Pinedo)
La final s'ha disputat entre Itàlia i Espanya, i ha guanyat la valenciana. Curiosament he llegit açò a Traveler: "ha sido la ganadora presentando una receta de paella valenciana típica que llevaba alcachofas, caracoles, garrofó, conejo, judía ferradura, costillas de cerdo, etc.". Hahahaha.