dimecres, 1 de setembre del 2010

Mesclat

Doctor Beltrán Bigorra, 10. València. 96 306 5852
Si vas buscant una hamburgueseria típica, passes de llarg i no la veus, té l’aspecte de restaurant modernet i no es veu massa el nom. En entrar, t’atenen molt amablement i en una targeta tens totes les possibilitats per “confeccionar” la teua hamburguesa; en la primera columna hi ha l’hamburguesa (carn de cavall, vedella, pollastre, tito, bacallà, sépia, llagostins, falafel, feta i espinacs, carabasseta...), i en altres dues columnes hi ha els diversos condiments per a acompanyar-la: hummus, ceba confitada, soia, salses, ruca, formatge... A més et fan altres suggeriments fora de carta. Es pot triar pa de sèsam, d’orenga amb ceba o de cacau; també hi ha focaccia i piadina. D’altra banda, hi ha amanides (espinacs, tomata seca, xampinyons...; pera, formatge...; tomata, alvocat, salmó; búfala), entrants, broquetes... Nosaltres demanem un entrant per a compartir: tàrtar de salmó amb alvocat i ruca; una hamburguesa “Mesclat”, que porta de tot (carn de vedella i porc, allioli d'all torrat, cogombrets, scamorza, ceba al Porto, tomata, encisam) i està boníssima, i una hamburguesa amb hummus i brots de soia.
Tenen varietat de cerveses de distints països i també ofereixen vi en copes. Nosaltres, una Rosita, de Tarragona, i una Weihenstephan, alemanya.
Per a les postres hi ha brownie, pastís de formatge (calent), gelat... Compartim el pastís de formatge. Café.
Preu: 38,60€ (2 persones). Molt recomanable