diumenge, 3 d’agost del 2025

Empastraminant-nos

divendres, 1 d'agost
Au, a celebrar que comença l'agost, per exemple. Havia llegit a la Guía Hedonista l'article "Pope Deli: el ultramarinos “a la neoyorquina” al que culparás de tu adicción a las burguers de pastrami", i com que ho passàrem tan bé al Katz's Deli de Nova York i ens agradà tant el sàndwitx de pastrami, tenia ganes de vindre al Pope Deli (Gran Via Marqués del Túria, 12. La Gran Via, l'Eixample - 687 029 576). No reserven taula, però a les 21 h en tenim per sopar.
Com que hi arribe la primera, demane la companyia d'un vermut (PicoFino; 4,50 €), servit sense cap detall.
Compartim uns plats al centre:
Xips de moniato amb salsa de iogurt (4,90 €). M'agraden.
Coleslaw: ensalada americana de col amb salsa de maionesa i iogurt (6,90 €); correnteta.
Sàndwitx de pastrami (16,90 €); em decep un poc; hi falta contundència, sabor.
Pope Trastévere: mortadel·la italiana amb pistatxo, ricotta, pesto verd, ruca (9,95). Excel·lent, no vos el perdeu.

No caldria, però compartim dues postres:
Pope Sweet Ball Mantecado: brioix amb gelat de crema, base de crema de cacau, almívar de llet i guarnició (7,90 €)

Pope Cheesecake: pastís de formatge amb caramel salat i guarnició (toppings) de Filipinos (que, per a mi, sobren) (5,90 €)

Total: 22,45 € x 3

No ho esperèvem però sí, parlen valencià.