dijous, 12 de juny
Quina sort hem tingut amb el nostre John! Ha estat l'assistent de conversa adjudicat al Departament d'Anglés de l'institut i ens ha fet classe als profes que hem volgut o pogut, sense tindre'n obligació, i a més no és el típic americà, ni el típic jove desinteressat... Li agrada molt la cuina d'ací -tot i estar prim, menja bé i fins i tot cuina-, ha aprés algunes paraules en valencià, ha intentat conéixer el territori, la història, la cultura... un encant! Avui hem fet un dinaret per acomiadar-lo, i ha vingut amb la seua companya, una personeta molt dolça, de qui sabíem algunes cosetes per les classes de conversa: a La flaca (Puerto Rico, 34, Russafa - 963 41 82 72 - IG - menú), de l'equip del Rodamón de Russafa i Tanamadana: Adrián Rigau, Marin Mihaila, Javier Rodríguez (cuina); Amman.Pepsi 0.0 (3 € x 2), tònica (3 €), cervesa 0.0 (3 €), cervesa sense gluten (3,50 €), doble Paulaner (3,50 €), aigua amb gas (3 €), copa vi blanc (4,50 €)
Amb detall de papes i mescladet.
Chardonnay - 12,5% vol.
Amb mare en roure 7 mesos
Bodega Cerrón. Fuente Álamo
21 € (celler 15 €)
Fruita groga, cítric, punt mineral; agradable.
Hi ha un menú (19 €) molt suggerent.
De primer, jo, albergínia torrada amb gorgonzola i gotxujang (pasta coreana de pebrera). Curiosa i molt bona.
(les altres opcions: sopa freda d'alvocat i cogombre (x3); ssam - fulla vegetal- de cansalada viada i kimchi (1); ensalada valenciana (1); bunyol de bacallà amb all negre (1). Tartar de salmó amb remolatxa i poma)
Com a plat principal, arròs melós de galta amb bolets i alls tendres, que no són alls tendres sinó bajoca (x5). No és extraordinari però està bo.
(també s'ha triat bacallà amb verdures (x2). Hi ha tagliatelle amb pollastre; Tom Yum de llagostins [+7 €]; mitjana de vedella [+38 €])
Per a les postres, bescuit de xocolate amb ametles i xarop (x2)
(també hi ha tiramisú (1) i pinya colada (x4))
Café (1,50 € x 2), tallat (1,70 € x 2), infusió (2 € x 2)
Total: 27,28 x 8
Lloc recomanable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada