diumenge, 29 de juny del 2025

"El que vivim és el que dura..."*

dijous, 19 de juny
Últim dinar del curs, amb diverses celebracions: jubilacions, naixements, acomiadaments...
Triem el menú del dia (17 €) al Rodamon de Russafa (Sueca, 47. Russafa - 963 218 014).
En arribar la gent va demanant cerveses, aigua, refrescs... amb el detall d'unes papes.
Entrants: 

-Ensalada de tomaca amb formatge fresc i ceba tendra

-Taco al pastor (amb carn de porc, pinya, ceba, tomaca...)

(També hi ha la possibilitat de canviar per burrata amb ajoblanco, carlota i comí, amb suplement de 6 €)

Sentada sobre la bestia
60% Monastrell, 20% Tempranillo, Garnatxa Tintorera, Graciano i Malvasia
Bodega Fil.loxera & Cía (IG)
21 €  (Aprox. 12,80 €)


Principals:

- Fideuà de gambes i tirabecs. La que jo demane; bona, encara que un poc salada.

- Arròs melós de sépia i llangostins

- Paella de secret ibèric amb boletus +9 €

Hi ha possibilitat de repetir i de tastar-los tots, te'ls escudellen amablement.

(Arròs melós de costelles, bolets i botifarra; Paella de vieira i gamba, +10 €; tall argentí amb moniato, tximitxurri i iuca, +6 €)

Postres:

- Xocolate, pa i oli

- Cremós de passió amb mango confitat

S'havien demanat altres vins com:
Beaujolais Nouveau 2024 ABC
Gamay - 12% vol.
Cristophe Pacalet. Cercié, Roine
20 €  

Sant Pere Blanc 2021
90% Macabeu, 10% Merseguera
12% vol.
(Aprox. 6,10 €)

Cafés amb les seues múltiples varietats i infusions.

Total: 32 € x 32
Parlen valencià
Lloc molt recomanable

* "De bonesh", Oques Grasses
[...]
Si la vida és un incendi, 
cantarem sota la pluja, 
el que visc és el que dura, 
el que ens fa mal és el que ens cura.