dijous, 19 de juny
Últim dinar del curs, amb diverses celebracions: jubilacions, naixements, acomiadaments...
Triem el menú del dia (17 €) al Rodamon de Russafa (Sueca, 47. Russafa - 963 218 014).
En arribar la gent va demanant cerveses, aigua, refrescs... amb el detall d'unes papes.
-Ensalada de tomaca amb formatge fresc i ceba tendra
-Taco al pastor (amb carn de porc, pinya, ceba, tomaca...)
(També hi ha la possibilitat de canviar per burrata amb ajoblanco, carlota i comí, amb suplement de 6 €)
Sentada sobre la bestia
60% Monastrell, 20% Tempranillo, Garnatxa Tintorera, Graciano i Malvasia
Bodega Fil.loxera & Cía (IG)
21 € (Aprox. 12,80 €)
- Fideuà de gambes i tirabecs. La que jo demane; bona, encara que un poc salada.
- Arròs melós de sépia i llangostins
- Paella de secret ibèric amb boletus +9 €
Hi ha possibilitat de repetir i de tastar-los tots, te'ls escudellen amablement.
(Arròs melós de costelles, bolets i botifarra; Paella de vieira i gamba, +10 €; tall argentí amb moniato, tximitxurri i iuca, +6 €)
- Xocolate, pa i oli
- Cremós de passió amb mango confitat
S'havien demanat altres vins com:
Beaujolais Nouveau 2024 ABCGamay - 12% vol.
Cristophe Pacalet. Cercié, Roine
20 €
Sant Pere Blanc 2021
90% Macabeu, 10% Merseguera
12% vol.
Sant Pere Coop del Camp. Moixent
(Aprox. 6,10 €)
Cafés amb les seues múltiples varietats i infusions.
Total: 32 € x 32
Parlen valencià
Lloc molt recomanable
* "De bonesh", Oques Grasses
[...]
Si la vida és un incendi, cantarem sota la pluja,
el que visc és el que dura,
el que ens fa mal és el que ens cura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada