dimecres, 16 d’abril del 2025

Mones de concurs

38é Concurs de Dolços de Pasqua 2025 (14 - 15 de abril) del Gremi de Forners i Pastissers de València

PA CREMAT
1r PREMI: FORN INMA MOLINER (Tomás Sanz, 28. Mislata)
2n PREMI: EDUARDO MASANET (Cardenal Benlloch, 71. Mestalla, El Pla del Real) 
3r PREMI: OBRADOR LA DAMA SALVAJE (Carmelo Roda, 8. Ciutat Fallera, Benicalap)

COCA DE PANSES I ANOUS 
1r PREMI: OBRADOR LA DAMA SALVAJE
2n PREMI: PA DE L’ARTESANA (Illa Cabrera, 35. Malilla, Quatre Carreres) 
3r PREMI: FORN VELARTE (Vicente Puchol, 47. El Castellar-L'Oliveral)

MONA DE PASCUA
1r PREMI: VICENTE GARCÍA (Regne de València, 6. Russafa, l'Eixample)
2n PREMI: DAVID ESTEVE PASTISSERIA (Borriana, 17. La Gran Via, l'Eixample)
3r PREMI: HORNO PASTELERÍA MARTINEZ (Ciscar, 29. La Gran Via, l'Eixample)

INNOVACIÓ
1r PREMI: DAVID ESTEVE PASTISSERIA - Pasquattone (amb moniato, carabassa, taronja, xocolate 70% i anous)
2n PREMI: HORNO SAN ANTONIO (Mercat Central, 352. València) - Pastís de taronja, mel i ametla
3r PREMI: HORNO SAN ANTONIO (Túria, 4. Sant Antoni de Benaixeve) - Pa cremat Dubai, farcit de xocolate i pistatxo

MONA ARTÍSTICA
1r PREMI: HORNO PASTELERIA SAN ANTONIO (Mercat Central)
2n PREMI: FORN VELARTE
3r PREMI: VICENTE GARCIA
ORNAMENTACIÓ COMERCIAL
1r PREMI: HORNO SAN ANTONIO (Túria, 4)
2n PREMI: VICENTE GARCIA
3r PREMI: FORN VELARTE

ValenciaBonita (15/4/25)