dimecres, 11 de març
Bruno Tur (nasqué i viu a París) ha tornat al Sant Vicent per a mostrar-nos el documental Si vas a París, que ens parla d'aquelles dones de Polinyà (el poble de sa mare) que emigraren a París al voltant de 1960, de forma il·legal, amb passaport de turistes, per a treballar com a bonne à tout faire (criades) als barris rics. L'acompanya la persempremestra Carme Navarro, que completa el taller "parlant de migracions, de dictadures, de dones valentes, de passat i de present, amb adolescents, cosa cada vegada més necessària". Gràcies, rebonicos.
Després celebrem l'encontre al restaurant peruà Kanka* by Diego Salas (Císcar, 52. La Gran Via, l'Eixample - 650 644 341)
* Kanka és "rostit" en quítxua
Aigua (0,5 l Lanjarón 2,50 €)
Cistelleta de pa (no la cobren)
100% Boval - 14% vol
12 mesos en roure francés
Vicente Gandía. Xiva
18 € (Aprox. 16,95 €)
Fruites roges i negres, canyella, herba; agradable.
Servit en una original geladora de Vicente Gandía.
Hi ha menú, però compartim al centre:
Deliciós. Ració abundant.
Ja la tenim! En som tres i hi ha cinc croquetes. Per què no adapten la quantitat a la gent?
Molt saboroses.
Causitas Limeñas (22 €). Una amb pollastre, una altra amb cebiche de peix i l'altra amb polp i salsa d'oliva. Plat preciós.
Su majestad el arroz con pato. Magret d'ànec cuit en salsa de culantro (coriandre americà) i cervesa amb arròs verd a la Chiclayana (22 €) Contundent.
Café (1,40 € x 2) i americà (1,90 €)
Total: 34,74 € x 3
Atenció molt amable. Lloc recomanable. Hi tornaré a tastar el menú.
No parlen valencià.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada