Primer Premi: Gastro Vixcent Assessoria i Formació de Guadassuar
Segon Premi: Mas d’Ana d’Alginet
Tercer Premi: La llar del pescador d’El Palmar.
A ValenciaBonita (7/3/25) podeu trobar la recepta i alguna història de l'origen de l'espardenyà.
Al diccionari de l'AVL trobem: espardenyada [espaɾðeɲáða]1. f. Colp pegat amb una espardenya.
2. f. Paraula o expressió d'origen valencià que diuen els valencians quan parlen una llengua que no dominen, especialment el castellà, o paraula o expressió d'origen no valencià usada pels qui no dominen el valencià quan intenten parlar-lo.
3. f. CUINA Guisat fet amb anguiles i altres ingredients com ara conill, pollastre, ànec, caragols, ou o creïlles.
Diuen que mon pare la feia molt bona. Era un altre d'eixos plats que feia per als amics però mai a casa. L'he arribada a tastar, sí, però no m'acaba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada