dijous, 25 d’abril del 2024

l'alice*

dimecres, 10 d'abril
Quasi se'm passa el soparet de hui -tenia al cap que era demà-; dimecres i bon dia, sí, però és el que tenen els Erasmus de Dora. Hem quedat a l'Aladroc (Literat Azorín, 29. Russafa - 722 713 718 fb).
Cervesa (1,80 € x 11 i 0.0 2 €)
Compartim al centre:

Carxofes (4 € x 7)
Sembla que estiguen massa fetes, però per fora són com xips i per dins estan tendretes.

Croquetes casolanes de gambes (3 € x 7 + una de regal)

Sardines amb mojo verd (11 €)
Molt menudetes.




Verdures a la brasa (8 €)

Sépia bruta a la brasa (15 €)

Fregitel·la de peix (15 €)


Total: 17,12 € x 7

S'hi menja bé. Lloc recomanable.

encuinarte (5/22)





*És una discusió recurrent la de l'aladroc (boqueró) i l'anxova; que si són dos peixos (un blanc; l'altra marroneta); que si són dos maneres d'elaboració (un amb vinagre, l'altra amb oli)... En fi! Segons el diccionari de l'AVL, aladroc / seitó. Peix (Engraulis encrasicholus) de poca grandària, amb el dors blavós, els flancs platejats i el morro prominent, que es pesca en grans quantitats per a consumir-lo fresc o per a fer anxoves. / anxova. Aladroc adobat amb sal.
No vull ni pensar posar-me a nadar en la mar italiana... (alice, acciuga...)  El cas és que el bar el porten uns italians, Alessandro Miceli i Clio Santori (Valencia Plaza).