diumenge, 10 de setembre del 2023

De Mèxic a Sueca

62a edició del CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA DE SUEC
Després d'uns anys en què el premi ha viatjat pel món (Madrid, Terol, Mèxic), la guanyadora torna a casa. Molta gent deu estar contenta. 
LA MILLOR PAELLA DEL MÓN: Restaurant Sequial 20 de Sueca
2n. Restaurant Paella Guys, Burnaby (Canadà)
3r. Restaurant Bon Aire, El Palmar. Borja Marco i Jordi Magraner (2018 Raúl Magraner)
Millor paella local: Restaurant Galiana, Les Palmeres. 
Millor paella de la Comunitat Valenciana: Restaurant Paco Baile de Santa Pola
Millor paella d'Espanya: restaurant Los Reyes de Málaga
Millor paella internacional: Paella loca (Sacile, Italia)

Els participants de la 62 edició han estat: 
Sueca. Bar Restaurant Galiana, Restaurant Sequial 20 i Restaurant Nou Rodassoques
Comunitat Valenciana. Nueva Mandarina i Restaurant Paco Baile (Santa Pola); Taberna Marinera El Barba (Altea); El Reclam - Complejo Rural Foies de Baix (Relleu); El Ceramista (Vila-real); Mas Blayet (València); Llar del Pescador y Restaurante Bon Aire (El Palmar); Terraza La Parra (Godella); Pelayo Gastro Trinquet (València); Arroceria Culla Siete (Alfafar); La Marítima Veles e Vents (València), La Cerveseta (Algemesí) i Nas VLC (València). 
Espanya: La Grifería (Puerto de la Cruz); En BlankoTaberna (Pinto); Arrocería i Brasas Titanium (Calasparra); Restaurante La Ula (Puertollano); Los Naranjos (Torrecaballeros); Los Reyes (Málaga); Restaurante Inclan Brutal Bar (Madrid); Hotel Sa Volta (Es Pujols); Restaurante Venecia (Teruel); Gusto Sevilla (Sevilla); Arrozante La Casa del Arroz (Granada), Mercado Lonja del Barranco (Sevilla) i Hotel Villa Cortés (Adeje). 
Internacional. La Solórzano (Puerto Rico); Paellas & Paellos (Lima); Sabor Amar Paellas (Quito); Socarrat (Miramar-Buenos Aires); Zeru Restoran (Ciudad de México); La Terraza panelská Restaurace (Hradec Králové - República Checa); Don Pascualón, paellas a domicilio (Costa Rica); Juan's Paella Catering (Adelaide, Australia); Paella loca _personal chef sofia (Sacile, Italia); La Taberna bar-Paellas i tapas (Avenches, Suiza); Paella In The Pod (Londres); Arrosseria Chef Amadeo (Principat d'Andorra); Tapa Copa (Seúl), Pekopeko (Tokio) i Paella Guys (en Vancouver, Canadà).