dijous, 16 de juny del 2011
mas Blayet
A València, enmig de les fagocitants i anodines moles de l'avinguda de la Plata, Amado ens descobreix el "wildià" jardí del gegant. El Blayet del Perellonet ha restaurat una antiga alqueria i ha obert Mas Blayet, on preparen uns arrossos molt recomanables; nosaltres n'hem demanat un sec amb bacallà, coliflor i cigrons (9€) que estava molt bo (també hi ha secs amb llamàntol, ànec, pollastre, marisc, verdura... i melosos amb foie, carranc, fesols i naps...)
Abans havíem compartit una ensalada verda amb fruites seques, una sépia de pollera a la planxa i ànec semicuit amb codonyat i safrà: tot correcte. De postres, fruita del temps i un pastís de l'àvia casolà.
I el vinet, un Termanthia 2007 (Toro): boníssim, complex, fruita, cacau, xocolate, lactis, un poquet balsàmic i especiat; potent, llaminer.
Mas Blayet: Avda Plata, 12. 963 950 215 / 699 226 799
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Mmmmmmm! Que bo! Prenc nota.
Besos
Publica un comentari a l'entrada