dissabte, 11 de desembre del 2021

Rosques, tortells, casques...

Tot i que jo no sóc de tortell, em crida l'atenció aquesta notícia:

El Gremi de Mestres Sucrers ha organitzat la primera edició del concurs al Millor Tortells de Reis de la CV, i l'han guanyat dos forns de Puçol, Pastelería Notre Dame 1969 (clàssic) i Pastelería Aixa (Millor innovació, amb un tortell salat). 👉El jurat estava presidit per Jesús Machí, del forn San Bartolomé. 
Espere que venguen al públic tortells de la mateixa qualitat que la dels que han presentat al concurs.

Al facebook, llig com animen el gremi perquè es deixe de tortells i s'anime a potenciar la casca; contesten que en prenen nota.

Mira, jo propose un concurs de pilotes dolces. Si ma tia Lolita s'hi presentara segur que guanyaria.

Les pastisseries Dolç de Sant Cugat (Barcelona) i Cal Jan de Torredembarra (Tarragona) han sigut les guanyadores del VI Concurs al Millor Panettone Artesà d'Espanya en les categories Tradicional i Xocolate respectivament. A més a més del premi d'aquest concurs, els guanyadors, Yann Duytsche, i Magí Rovira i Rafa Aguilera, representaran a Espanya en la Copa del Món del Panettone 2022. 
Fabio Albanesi (Pregiata Forneria Albanesi, Fiano Romano) ha guanyat el premi al 'Millor Panettone del Món' de 2021 en la categoría ‘clàssic’.