dissabte, 22 de desembre
22 de desembre, el dia de la loteria de Nadal. No ens ha tocat res, però ens consolem ràpidament, perquè tenim salut i, el més important, un dinaret a ca Im-maculada, el segon putxero de la temporada.Arribem a taula parada, amb una picadeta: papes, olives, clòtxines en escabetx, guacamole, formatge, pernil, embotits...
Directament de la Costera,
Santpere 2017 DO València
50% Tempranillo, 40% Monastrell, 10% Merlot
El monastrell i el tempranillo, 12 mesos en dipòsits de formigó. El merlot, 12 mesos en bota de roure francés i americà
13,5% Vol.
Sant Pere Cooperativa del Camp (Celler del Roure), Moixent
Aprox. 5 €
Excel·lent relació qualitat-preu
I de la cuina arriba l'aroma del caldet del putxero... autèntic, deliciós.
Marge 2015 DOQ Priorat
50% Garnatxa, 20% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 10% Carinyena i 5% Syrah
12 mesos en roure francés i americà
15% vol.
Celler de l'Encastell. Porrera
Aprox. 20,30 €
Fruita, mineral... molt bo.
Després, la verdura i la carn, tot en el seu punt.
Pago de Los Balagueses 2014 Pago de los Balagueses, Utiel-Requena
Garnatxa tintera, Merlot
10 mesos en roure francés, 70% noves, 30% usades
14,63% vol.
Vegalfaro. Requena
Apox. 15,40-20 €
Fruita, espècies, torrats... agradable.
Per a les postres, taronges xativines.
Brownie de Nova York, amb anous, que ha fet Ali
Juvé i Camps Reserva de la Família 2015 Brut Nature Gran Reserva DO Cava
55% Xarel·lo, 35% Macabeu, 10% Parellada
12% vol.
Juvé i Camps. Sant Sadurní d'Anoia
Aprox. 16,25 €
I pastissets de moniato del forn Tendetes (Pare Ferrís, 21)
Un dinar fantàstic amb una amena i sucosa sobretaula.
Gràcies, Imma.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada