dissabte, 29 de desembre de 2018
Birlibirloque Gastrobar (Pau, 7 - Ciutat Vella, La Xerea - 960 644 459)Havíem de quedar pel centre i he pensat en aquest lloc perquè trobava que hi havia menú de 12,50 €, però dissabtes és de 19 €. El local està de gom a gom, amb moltes taules llargues.
Hem sigut considerades i hem esperat mitja hora que ens atengueren; quan els hem cridat l'atenció ens han atés de seguida.
Hem preguntat si ens podien canviar un dels plats del menú i no hi ha hagut problema, però després se'ls ha oblidat; al final ens han portat plat doble.
Detall de benvinguda: papes
Erial DO Ribera del Duero
100% Tinta fina
12 mesos en roure francés 80% francés i 20% americà
Epifanio Rivera. Pesquera de Duero, Valladolid
3,80 € x 2 copes (Aprox. 12 € 75 cl)
Plats al centre a compartir:
Tataki de tonyina amb humus de cigrons i remolatxa torrada
Clòtxines (Afegeixen una ensalada russa)
Minibrascada de rellom de vedella (?)
Lomalta DO Utiel-Requena
Boval, merlot, Tempranillo
9 mesos en roure francés
14% vol.
Finca San Blas. Requena
3 € x 2 copes
Plats principals (que també hem compartit)
Bacallà
Llom baix a la brasa amb puré de creïlla, xips i oli de pebre roig de la Vera.
El menú inclou el pa i les postres, però només n'hem demanat unes (pastís de formatge) i no han tingut el detall de descomptar un café (1,20 € x 2).
Total: 27 €
No parlen Valencià
És un lloc que m'agrada, però potser quan no hi ha tanta gent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada