diumenge, 9 de desembre del 2018

Terol existeix. Serà perquè hi ha Felip M Andreu?

dissabte, 8 de desembre
Asador Guadalaviar. Passeig de l'Oval, 1. Terol - 978 617 596

Terol existeix, i el tenim ben propet; la distància encara és més curta si pensem que anem a veure el nostre Felip, que ha recalat en aquesta rostidoria del grup Gargallo (fb), com a cap de cuina, després del llarg periple americà. El local està de gom a gom i Felip només ens pot saludar un momentet; a veure si tenim sort amb el café...

Per a beure, aigua i una copeta de vi (tot detall de la casa).

El menú del dia (16,50 €) té moltes propostes abellidores; finalment em decidisc per unes bledes amb pernil DO Terol

i una caldereta de corder, autèntica!

Jj prefereix que li facen alguna recomanació del dia:
Ous amb creïlles i tòfona ratllada (13 €); la sublimitat de les coses senzilles.

I entrecot de vedella grassa (19,50 €)

Per a les postres, la típica trena mudèjar (farina, ous, aigua, sucre, sal, rent, mantega, nous, panses en licor, ametla) i café.



Tenim sort i Felip pot eixir una estoneta a parlar amb nosaltres. Quantes coses per a escriure té aquest home!

Total: 24,50 € x 2
Si esteu per la zona, passeu-vos per ací.
I a més a més estic convençuda que a poquet a poquet Felip aconseguirà posar en marxa totes les millores que té pensades. Sort, amic.

El local està al costat de la torre mudèjar de Sant Salvador i de l'Escalinata neomudèjar (de l'Estació, de l'Oval, o de Torán).