dimarts, 25 de juny
Com en anys anteriors, el dinar de final de curs ha sigut al Ravatjol (Santíssim Crist de la Salut, 10 / Trilladora de Tocaio, El Palmar - 961 620 279). En les entrades del blog "Fem barca", 23/06/23, i "Menuts ravatxols no estem fets!", 20/06/22, ja parlava de "ravatjol" i "ravatxol", i del Palmar.
*ravatxol: Antiga barca de correu de l'Albufera de València.
El menú és molt semblant, però enguany són 27 € (els altres, 20 € / 25 €), i tenim la taula a l'interior. Som unes 23 personas (n'han faltat 3 que havien reservat i no hi han aparegut; són companys, però em sembla molt malament; cal pensar un poc en la gent del restaurant, no?).
Mentre hi anem arribant, una cerveseta 0.0 (2 €), sense cap detall.
Al centre, per a cada quatre:
Esgarradet amb moixama i olives negres
Calamaronets arrebossats (aquest és l'unic plat que varia; altres anys, calamars a la romana o tellines)
Clòtxines
Casa grande 2021 DO Utiel-Requena
Tempranillo, Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon
3 mesos en roure 13% vol.
Bodega Noble. Requena
Aprox. 7 €
Plat principal: paella
Per a les postres, el típic gelat de tipus comtessa.
Cafés
Ens ofereixen un licoret que no serveixen.
Parlen valencià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada