divendres, 28 de juny del 2024

Sol solet valencià

Dimecres 26 de juliol ha tingut lloc la gala de Solets Repsol 2024
Solets valencians 🌞      [entre parèntesis qui ha fet la recomanació]
Be Katsu, Alfàs del Pi    (Cristina Figueira, El Xato) 
Moments Alacant     (Susi Díaz, La Finca)
Tribeca, Alacant
El Cranc, Altea     (Alberto Ferruz, BonAmb) 
Xef Pirata, Altea
La Fava, Benidorm
Bar Avenida "Raspa de Edu", Cocentaina     (Kiko Moya, L'Escaleta) 
Beniasia, El Poble Nou de Benitatxell 
Damasol, Elx (Cafeteria)
Gran Bar Pomares, Elx    (Yolanda León i Juanjo Pérez, Cocinandos) 
La Caleta, Xàbia 
La Cantina, Xàbia
Trinquet, Xàbia
La Herradura, Montesinos, Alacant
El Pósit, la Vila Joiosa
Can Roig, Alcossebre      (Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci, Atalaya)
My Gelatto, Alcossebre
Típic Bar, Alcossebre
Vermuda, Alcossebre
Tasca el Charquito, Benicassim
Solé Rototom Beach, Castellón de la Plana
El Rullo, Xèrica       (José Vicente Garnés i María Adrián, La Farola)
Boga Tasca, Oropesa   (Vicky Sevilla, Arrels)
Doménech, Alberic (bar)
La Romana de Bétera, Bétera      (Rakel Cernicharo, Karak)
Don Pique, Port de Sagunt
Berguna Gluten Free, València  (cafeteria)
Casa Baldó 1915, València
CookTL València
Gallina Negra, València      (Begoña Rodrigo, La Salita)
Gran Martínez, València 
La Alegría de la Huerta, València
L'Aperitiu, València
LeBar de Vins, València
Lebulc Wine Shop, València
Lucciano´s, València  (gelats)
Ostras Pedrín, València 
Tres14, la Patacona
Véneta Beach, València (gelats)


"Los chefs más top de España desvelan sus Soletes de confianza" Repsol
"125 cuiners trien els seus ‘soletes’ Repsol preferits (i assequibles) per a l'estiu (El País, 26/6/24)

-Begoña Rodrigo: Tres14,  la Patacona (pa torrat amb alvocat i entrepà de calamars) en  -Ángel León: ‘Casa Vicente Los Pepes, El Puerto de Santa María, Cadis (mollete de pringá y chicharrones) 
-Diego Guerrero: San Isidro, Rambal, Madrid (ensalada)
-Elena Arzak: El Café de la Concha (aperitiu)
-Andoni Luis Aduriz: merendero La Cabaña, far d'Higuer, Hondarribia, Gipuzkoa (sardines) -Joan Roca: Formaticum, Girona (formatges artesans)
-Martina Puigvert (Les Cols): Pastissería Ferrer, Olot
-Paco Roncero (Madrid) / Toño Pérez (Atrio, Cáceres): Fratelli Figurato, Madrid (pizza)
-Germans Torres: La Gabia dels Mussols, platja Sant Feliu de Guixols (Barcelona) / Dole Café, Barcelona (desdejuni)
-Alberto Ferruz (BonAmb): La Cantina, Xàbia
-Jesús Sánchez (El Cenador de Amós, Villaverde de Pontones, Cantàbria): El Cazurro, Liencres
-Paco Morales (Noor): Buonisssimo Gelato, Còrdova (gelat de stracciatella)
-Juan Carlos Padrón (El Rincón de Juan Carlos): Picacho, El Médano, Tenerife (gelat de pistatxo)
-Nandu Jubany (Can Jubany): Xixovic, Vic (gelat de biscuit glacée)
-Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch (Disfrutar): Uain Bar&Store, L’Escala, Girona (vins)
-Eneko Atxa (Azurmendi): La Muga, Bilbao (hamburguesa)